Day: April 25, 2021

SMAN 20 Bandung Jadi Modél Sakola KTR

Wasunda, Warta – Tim Pemantauan Evaluasi Pelaksanaan Kebijakan Kawasan Tanpa Rokok (KTR) datang ka SMAN 20 Bandung minangka lokasi KTR. SMAN 20 diajén bisa jadi modél sakola KTR. “SMAN Bandung tiasa janten modél lantaran dirojong [..]

HTML Snippets Powered By : XYZScripts.com